Verwen de innerlijke mens met Waffle Time in de Zijlstraat

Verwen de innerlijke mens met Waffle Time in de Zijlstraat

Voor iedereen die tijdens het winkelen regelmatig zoete trek krijgt is Waffle Time dé oplossing! Sinds begin september kun je hier terecht voor de lekkerste wafels.

Naast de overheerlijke wafels kun je hier ook even je time-out van het winkelen combineren met een heuse chocoladefondue met verse vruchten, een paar bollen schepijs of zelfgemaakte stroopwafels. Je wordt een warm welkom geheten in het geheel verbouwde pand waar vroeger een Oosterse massagesalon heeft gezeten. Je kunt je koffie met lekkers meenemen, of binnen plaatsnemen waarbij de verleiding natuurlijk erg groot is om nog iets lekkers uit te kiezen! 

Neem een kijkje op de website van Waffle Time om alvast je keuze te maken!