Mooie lange wimpers krijgen

Geschreven door Redactie

Zo krijg je volle en lange wimpers.

Wil jij graag lange wimpers? Dat kan! Met deze tips en tricks zijn jouw wimpers in een handomdraai mooi vol en lang. Olie is je beste vriend Doe een druppeltje castorolie of amandelolie op je mascara borsteltje of wenkbrauwspoolie. Breng de olie dan met het borsteltje zo dicht mogelijk bij de wimperaanzet aan. Doe dit elke dag en je zult zien dat je wipers ervan op zullen knappen. Gebruik wel pure, koudgeperste olie die 100% natuurlijk is.

Reinig je ogen met liefde

Gebruik een reiniger op oliebasis. Door de olie ‘smelt’ je mascara als het ware en hoef je geen druk uit te oefenen op je wimpers. Masseer de olie zachtjes in de huid rondom de ogen in roterende bewegingen. Verwijder dit daarna met een washandje en lauwwarm water. Zo verwijder je je oog make-up zonder dat je wimpers beschadigen.Onze Ambassadeurs