Top Gear, een goede combinatie van auto's en comedy

Geschreven door Redactie
Top Gear, een goede combinatie van auto's en comedy

Top Gear is een goede combinatie van auto’s en comedy.

Voor meer dan 17 jaar hebben James May, Jeremy Clarkson en Richard Hammond Top Gear gepresenteerd. Dit trio neemt elkaar constant in de maling en hebben veel lol met elkaar en ook met de kijker. Verder kom je als je deze show kijkt alles te weten over auto’s, modellen en soorten motoren onder de motorkap. Helaas zijn de drie presentatoren gestopt met het presenteren van Top Gear. Maar wel presenteren ze nog steeds The Grand Tour. Deze show heeft hetzelfde concept als Top Gear, alleen nu gaan de drie presentatoren naar een ander land en maken daar heel veel avonturen mee. De laatste Grand Tour is een tijdje terug op Amazon Prime uitgebracht. De mannen gaan naar Schotland en ze crossen er dwars doorheen. Top Gear kan je natuurlijk altijd terugkijken op de tv of op YouTube, en The Grand Tour is te zien op Amazon PrimeOnze Ambassadeurs