Een segway tour waar je maar wilt

Geschreven door Redactie

Een Segway tour op locatie!

Een Segway kan op iedere ondergrond uit de voeten. De Segway brengt je overal heen. Hij is ook nog eens milieuvriendelijk door zijn geluidloze karakter. Wil jij een bedrijfsfeestje organiseren, maar is het lastig in deze coronatijd? Denk dan eens aan de Segway! Gezellig met z'n allen toeren en je kan ook makkelijk de anderhalve meter afstand toepassen.

Segway huren op locatie

Je kan nu een Segway huren op een locatie naar keuze. Zo ben je verzekerd van een leuke dag voor jong en oud. Het rijden op een Segway ziet er wel wat bijzonder uit maar is zeker veilig. Iedereen krijgt van tevoren een uitgebreide training van een ervaren instructeur. Na deze training rijdt iedereen vol vertrouwen weg. Segway-Tour verhuurt Segway ’s door heel Nederland. Jij bepaalt de locatie en de Segway komt gewoon naar je toe. Dus met wie ga jij een heerlijk dagje toeren? Ga voor meer informatie naar de website: www.segway-tour.nl.

Onze Ambassadeurs