Flevoland ontdekken door lekker te toeren met je auto of motor

Geschreven door Redactie
Flevoland ontdekken door lekker te toeren met je auto of motor

Lekker toeren tussen stad en natuur.

Er even lekker tussenuit gaan zonder te weten waar je naartoe gaat, ontdek Flevoland met de auto of motor! Flevoland is de jongste van de 12 provincies in Nederland en staat bekend om haar stedenbouw en uitgestrekte natuurgebieden. Waarom zou je deze niet ontdekken door lekker te toeren met je auto of motor?

Er zijn verschillende routes in Flevoland verzameld zodat jij comfortabel vanaf de weg Flevoland kunt verkennen. MyRoute-app RouteXpert heeft een top 10 van auto en motor routes voor je samengesteld. Je kunt via de MyRoute-app de routes bekijken, de routes zijn ook gemaakt om te bekijken via de TomTom en Garmin navigatie.

Veel plezier met je tour door Flevoland en geniet van al het bijzondere dat Flevoland te bieden heeft. Mocht je zelf nog suggesties voor een route hebben dan kun je die mailen naar: routexpert@myrouteapp.com en voor meer informatie en de routes ga je naar www.myrouteapp.com. Onze Ambassadeurs