Drie fashion tips zodat je er altijd stijlvol eruit ziet

Geschreven door Redactie

De drie tips!

Probeer je eigen stijl van kleding te vinden.

Je kan niet zomaar je eigen stijl vinden, dat duurt soms wel jaren. Wat helpt om je kledingstijl te vinden is een moodboard maken bijvoorbeeld. Je kan makkelijk Instagram erbij pakken en alle fashion stijlen die je leuk vind in een apart mapje opslaan zodat je meer creativiteit krijgt in je stijl, en je eigen stijl kunt vinden!

Speel met kleur!

Als je beetje nerveus bent met kleuren combineren kun je altijd beginnen met 1 stuk kleding of een accessoire die kleurrijk is en de rest van je kleding neutraal. De meer je comfortabel word met kleuren, leer je beter welke kleuren goed met elkaar gaan voor jouw stijl! Je kunt altijd een kleurenwiel bekijken voor inspiratie.

Probeer een balans te vinden.

Je outfit balanceren is belangrijk om je hele aesthetic tot perfectie te krijgen. Bijvoorbeeld je houd ervan om een oversized hoodie te dragen dan kun je het best de rest van je outfit niet zo oversized hebben zodat het niet te oversized word en je hoodie de eyecatcher word.


Onze Ambassadeurs