Herfsttip: herfstgeuren voor thuis

Herfsttip: herfstgeuren voor thuis

Je kunt ook gaan bakken!

Tijdens de herfst wil je je huis natuurlijk gezellig maken. Dat kun je bijvoorbeeld doen met leuke slingers, blaadjes of andere herfstattributen in huis. Maar je kan je huis ook in de herfststemming maken door geur!

Je kunt onder andere kaarsjes in je huis zetten. Kaarsjes maken je huis niet alleen lekkerder qua geur, maar ook reuzegezellig! Van grote kaarsen tot aan kleine geurkaarsjes: het kan allemaal! Bij supermarkten, woonwinkels, tuincentra en veel andere winkels zijn geurkaarsjes te halen. Ga voor de herfstige geuren zoals kaneel en vanille.

Ook kun je de geur van de herfst in huis brengen door iets lekkers te bakken. Denk aan een appeltaart of lekkere wortelcake die perfect passen bij het seizoen.