YouTube stopt met het jaarlijkse YouTube Rewind

Geschreven door Redactie

Geen YouTube Rewind meer?

YouTube Rewind is een video dat elke eind van het jaar word gemaakt door YouTube, in die video zie je allerlei trends van dat jaar maar dan met een leuke twist. Rewind is al 11 jaar oud het eerste YouTube Rewind begon in 2010 waar je “The Annoying Orange”, de start van Justin Bieber en allerlei andere soorten populaire videos en trends van dat jaar. In het begin van Rewind was het nog erg populair en mensen konden niet wachten om de Rewind van volgende jaar te zien, maar die mening is in de laatste jaren zeker veranderd voor velen.

Mensen vonden de laatste paar jaren van YouTube Rewind best wel slecht waardoor YouTube veel haat daardoor kreeg. YouTube heeft ervoor gekozen om te stoppen met Rewind nadat het de laatste jaren zeer onsuccesvol was. YouTube heeft met het aankondiging wel gezegd dat ze iets anders jaarlijks gaan doen in plaats van Rewind, maar ze hebben nog niet gezegd wat. Wist je ook dat Enzo Knol in de YouTube Rewind zat van 2017?