Vandaag is het national Sweetest Day

National Sweetest Day wordt op de derde zaterdag in oktober gevierd door mensen van alle leeftijden.

Al meer dan 100 jaar moedigt National Sweetest Day iedereen aan om zelfs op de kleinste manieren vrijgevig te zijn. Vanaf het begin als Candy Day in 1916, herinnert deze dag ons eraan dat zelfs kleine tokens het leven van de mensen om ons heen verbeteren. Terwijl de viering begon met snoep en snoep gegeven aan onze geliefden en vrienden, is de dag vol lessen in doorzettingsvermogen, veerkracht en het enorm doen van kleine dingen.

Zorg op Nationale Zoetste Dag voor iedereen die extra aandacht nodig heeft. Zelfs degenen die veel zorg nodig hebben, zullen de effecten voelen wanneer ze de kleinste token krijgen. Een kleine traktatie, een kaart, een blijk van steun in tijden van nood is misschien wel het liefste geschenk op deze dag.

Geef een cadeau aan iemand die een herinnering aan de zoetheid in de wereld nodig heeft. Het is tenslotte de zoetste dag van het jaar. We stellen ook deze zoete manieren voor om het te vieren!

- Verzamel vrienden voor een snoepsessie. Snoepjes maken om te geven en te delen met anderen.
- Schrijf of typ je favoriete snoeprecepten om te delen met vrienden en familie. Zorg ervoor dat je een voorbeeld van het recept toevoegt om te proeven!
- Verras een collega met hun favoriete koffie.
- Nodig een vriend uit voor het diner.
- Laat een kaartje of briefje achter met lieve woorden voor een buurvrouw, nieuwe collega of je kind.
- Pak de lunch van je partner voor hen in.
- Vrolijk iemand op die je kent met een glimlach en een grappig verhaal.
-  Donuts delen. Je kunt nooit fout gaan met donuts.

Gebruik #NationalSweetestDay om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs