In Haarlem openen in november nieuwe padelbanen

Geschreven door Redactie

Wat is padelen?

Het is een combinatie van tennis en squash en je speelt het ten alle tijd met vier personen. Vanaf november kun je deze sport gaan leren op twee nieuwe locaties in Haarlem.

Peakz Padel

Tijdens het openingsweekend van Peakz Padel Lichtfabriek aan de Oerkapkade, kun je kijken of deze sport wat voor jou is door middel van toernooitjes, wedstrijden en lessen. Het openingsweekend valt op van 5, 6 en 7 november.

Kennismaken

De padelbanen zijn ook nu al open en je kunt iedere zaterdag en zondag in oktober zonder kosten een ronde padel spelen. Als je wilt spelen tussen 08:00 uur en 16:30 uur, dan zit daar 17,50 euro aan vast een uur en 26 euro voor anderhalf uur. Tijdens de piekuren, tussen 16:30 uur en 23:00 uur betaal je 26 euro voor een uur en 40 euro voor anderhalf uur.

Voor meer informatie kan je naar: https://www.peakzpadel.nl/padel-spelen/peakz-padel-haarlem gaan.Onze Ambassadeurs