De games die uitkomen in November!

Geschreven door Redactie
De games die uitkomen in November!

Nieuwe games die deze maand uitkomen uitgelicht

De maand november brengt kou en regen met zich mee dus het is perfect weer om lekker warm binnen te zitten en te gamen. Ben je helemaal gek van gamen of heb je een kind dat helemaal gek is van gamen. Dan zijn dit drie goede games om je focus op te richten deze maand.

Call of Duty: Vandguard

Komt uit op 5 november

Call of Duty is een first-person shooter (schietspel) die bijna jaarlijks uitkomt met een nieuwe editie. Het spel van vorige jaar heette Call of Duty: Cold War, het spel speelde zich af in de koude oorlog. Dit jaar komt er weer een nieuwe editie in de reeks genaamd Call of Duty: Vanguard. Deze editie speelt zich af in de tweede wereldoorlog. Ze hebben al eerder een spel uitgebracht die afspeelde in de tijd van de tweede wereldoorlog. Helaas was die niet succesvol als de andere, dus dit jaar geven ze het nog een kans!

Forza Horizon 5

Komt uit op 5 november

Forza Horizon is een racespel waar je in een open wereld kunt rondrijden in auto’s van het jaartal 1932 tot en met auto’s van het jaartal 2021! De selectie aan auto’s er te kiezen zijn in het spel is zeer groot, wel over 450 auto’s waaruit jij kunt kiezen! Van de Nissan Skyline GTR-R tot de Ferrari 488 Pista! Dit keer speelt Forza Horizon af in Mexico, een prachtig land met interessante landschappen en een prachtig uitzicht en ook nog eens prachtige auto’s.

Battlefield 2042

Komt uit op 19 november

Battlefield is first-person shooter (schietspel) maar het is zeker niet te vergelijken met Call of Duty. Call of Duty heeft kleinere teams met kleinere mappen. In Battlefield krijg je hele grote mappen met hele grote teams om tegen elkaar te vechten! Voor vergelijking in Call of Duty zit je in een team van 6 mensen en in Battlefield zit je al gauw in een team van 32 mensen, en soms zelfs meer! Battlefield 2042 speelt zich af in je, raad het al… het jaar 2042! Waar alles high tech is. Je kunt er van alles doen, zoals bijvoorbeeld op de grond rondlopen en gewoon schieten of je kan in een jet zitten met rakketten die boven de 300 kilometer per uur gaan!

Kortom, er zijn genoeg nieuwe interessante spellen te spelen in de maand november.