De populairste Quinten Tarantino films

Geschreven door Redactie
De populairste Quinten Tarantino films

Iedereen kent vast wel één van zijn films.

Quinten Tarantino is een populair filmmaker. Hij heeft feel enorme films gemaakt die heel goed zijn ontvangen door het publiek. Maar welke zijn het populairst?

Pulp fiction

Een van de meest populaire films uit de nineties. Met een enorm goede cast zoals Samuel L Jackson, John Travolta, Uma Thurman en Bruce Willis was deze film een cult hit. Iedereen kent het dansen in de diner de overval en dat ene koffertje waar iets in zit. Niemand zelfs Tarantino weet wat er in dat koffertje zit. Hij zei dat het de magie van het niet weten was en het eindeloze dingen die erin kunnen zitten. Dus laat je fantasie los op wat er in het koffertje kan zitten.

inglourious basterds

inglourious basterds is een film die zich afspeelt in een fictief tweede wereldoorlog. Het is fictief omdat het einde van de film waarin elke generaal en de leider van Duitsland worden omgelegd natuurlijk niet is gebeurd. Met een cast van Bratt Pitt, Christoph Waltz en Eli Roth was dit ook een echte klassieker. Iedereen kent een paar stukjes van de film gegarandeerd en het is een geniale film.

Check de films en zie de genialiteit van Quinten Tarantino op je eigen scherm.