Heb jij deze twee nieuwe films al gezien op Netflix?

Geschreven door Redactie
Heb jij deze twee nieuwe films al gezien op Netflix?

Army of the Dead is een film over zombieroof waarin de stad Las Vegas werd overspoeld door ondoden.

En niet zomaar een ondoden, geavanceerde, georganiseerde ondoden. Deze film gaat over een groep huursoldaten de stad infiltreerde om een ​​grote som geld uit een casinokluis te halen.

Een van de personages waarmee we in de eerste film kennismaakten, was een Duitse kluizenkraker Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer). Hij was ingehuurd vanwege zijn vaardigheden om kluizen te kraken die niemand anders zou proberen. Army of Thieves zal Dieter opnieuw in actie zien.

Dus, is Army of Thieves een prequel of vervolg op Army of the Dead? Het is een oorsprongsverhaal van de kluiskraker Ludwig Dieter, die het classificeert als een prequel. Deze film speelt zich zes jaar voor Army of the Dead af, waar Dieter als kassier bij een bank werkt. Een mysterieuze vrouw rekruteert een team om overvallen te organiseren bij banken in heel Europa, en ze werft Dieter aan voor deze bemanning.

De uitbraak van de ondoden heeft alleen Amerika getroffen, maar de angst voor een wereldwijde epidemie heeft wereldwijd zijn tol geëist van de banksector. Deze situatie maakt het een geschikt moment voor criminelen om te profiteren van het verzwakte banksysteem en proberen de veiligste kluizen in Europa te kraken.