De meest verslavende games

Geschreven door Roan Tooms
De meest verslavende games

Een gameverslaving is erg serieus maar dit is meer figuurlijk verslaafd.

Factorio

Factiorio is een spel waarin je begint in een wereld met verschillende grondstoffen. Je moet ervoor zorgen dat je aan deze grondstoffen kan komen. Dat kan je doen door boren te maken die je aansluit aan je elektriciteitsnetwerk. Je kunt met lopende banden deze grondstoffen verplaatsen en zo een enorme fabriek maken

Civilization

In dit spel kies je een beroemde leider van een land. Je begint in de oertijd en je begint met één stad. Je kunt nieuwe steden opzetten en zo door de eeuwen heen gaan. Je kunt oorlog voeren en elke leider heeft een bonus. Of het nou in bouwen of in het leger is. Elke leider heeft wel een bonus. Op deze manier kun je niet naar het heden maar naar de toekomst gaan.

Maar pas op. Met deze games wil je niet stoppen als je eraan begint.Onze Ambassadeurs