Victor Mids probeert eerst al zijn trucs op zijn vriendin

Geschreven door Redactie

Iedereen kent hem van zijn ongelofelijke trucs. Maar daar moet wel op worden voorbereid.

Deze voorbereiding doet hij met zijn vriendin Myrthe. En nu Mids weer aan een nieuw repertoire werkt is ze is vaak de allereerste die zijn trucs kan zien. Wereldwijd is er een fenomeen dat the magaicians wife heet. Wat betekend dat de vrouw of vriendin van de illusionist als eerste de trucs ziet en ook zien hoe ze werken. Dit is erg handig voor de illusionist want zijn of haar partner kan laten weten of ze de ins en outs van de truc goed vind of niet

Het programma van Mids is bij iedereen razend populair. Mindf*ck is echt een programma voor het hele gezin en daarom is het een enorme eer dat zijn vriendin als allereerste zijn trucs kan zien. Mids zal nog lang niet stoppen met zijn trucs en ook niet met zijn televisieserie.


Onze Ambassadeurs