De kersttrends van 2021

De kersttrends van 2021

Welke kleuren hang jij dit jaar in de boom?

Het is weer december en dus ook weer bij na kerst. Alles wordt weer versierd met gezellige lampjes en de kerstbomen worden opgetuigd. Maar wat zijn nu eigenlijk dé kersttrends van het jaar 2021? Je leest ze hier allemaal!

Hotel Lobby

Dit jaar mag velvet echt niet ontbreken in de kerstboom. De kleuren die het meest worden gebruikt met deze stof zijn poeder roze, bordeauxrood en chique goud. Met deze styling krijg je het gevoel van een luxe lobby bij een vijfsterrenhotel.

Silver Chique

Dit is een echte klassieker, je boom decoreren met zilver, parelmoer en wit tinten. Deze kleuren staan altijd en ieder jaar prachtig. De uitstraling is chique en stijlvol. Deze kleuren passen bij elk interieur en is een echte eyecatcher.

Luxury

Deze boom straalt ware luxe uit. Decoreer rijkelijk in donker chique blauw en stralend goud. In deze boom mag eigenlijk alles. Glitters, diamanten de boom moet twinkelen. Het is net een sprookje, met deze boom beleef je zeker weten een stijlvolle kerst.


Onze Ambassadeurs