Nieuwe games die eind dit jaar uitkomen

Geschreven door Redactie
Nieuwe games die eind dit jaar uitkomen

Dit zijn twee leuke nieuwe games die dit jaar nog gaan uitkomen.

Ben jij op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je kinderen of vrienden? Dan is het misschien een leuk idee om ze een game cadeau te doen. Er zijn twee titels die eind dit jaar gaan uitkomen en zeker aan te raden zijn. Het is leuk om als cadeau te geven of om stiekem zelf te spelen.

Syberia: the world before

Dit spel gaat over een 17-jarig meisje dat in 1937 een droom krijgt om pianist te worden. Echter gooit fascisme en de tweede wereldoorlog roet in het eten. Het spel combineert twee verhalen, want het speelt zich ook af in 2004. Een vrouw is gevangengenomen en ze probeert te ontsnappen en te overleven.

Halo Infinite

De Halo games gaan al erg lang mee en ze zijn nog steeds erg populair. In Halo Reach werd het bouwen van een basis voor het eerst geïntroduceerd en het is daarna heel snel een enorm ding geworden. Elke Halo game die is uitgekomen is wel een succes geweest. En er is er nu nog eentje die heel binnenkort gaat uitkomen.

Check deze en nog veel meer games die in december dit jaar uitkomen online of op Steam.


Onze Ambassadeurs