Een Jungle kamer om in te ravotten!

Geschreven door Redactie
Een Jungle kamer om in te ravotten!

Wie wilt dat nou niet. Een echte jungle kamer om in te ravotten.

Melissa uit Almere heeft een ware trendy jungle kamer gecreëerd voor haar 6 jarig zoontje Riley. En wat is het leuk geworden! Van zijn bed is een leuke tent te maken waarin hij kan bivakkeren en op de grote autoband die veilig aan het plafond hangt kan hij heerlijk schommelen. Er is hier gekozen voor effen kleuren op de muur, maar je kunt er ook voor kiezen om één wand te beplakken met Jungle behang, bijvoorbeeld van www.photowall.nl. De kamer is afgestyled met de nodige, stoere en aaibare jungle knuffels.

Ach, er is zoveel keus, ook qua speelgoed en accessoires. En het hoeft niet eens duur te zijn. Action blijft een favoriete winkel om leuke accessoires en speelgoed te scoren en Kwantum, Xenos en Leenbaker doen goed mee, vooral in de uitverkoop. En laat dat nou net het geval zijn! Een voordeel van betaalbare spullen is dat je sneller en makkelijker binnen mum van tijd weer een hele nieuwe kinderkamer kunt maken en stylen. Op de groei, op de fase, op de trend van het moment en natuurlijk op de wens van je kinderen. En wat was het toch heerlijk voor een kind om los te gaan in deze gave Jungle kamer. Riley zelf is er helemaal wild van!

Heb jij ook een bijzonder interieur? Een mooie slaapkamer, aparte woonkamer of bijvoorbeeld een fantastische winter-veranda en wil jij daar iets leuks over vertellen? Lijkt het jou leuk om daarmee ook een keer in onze krant te staan? Laat het ons weten en stuur een email naar redactie@onsalmere.nl. Wie weet nemen wij wel contact met je op en komt de redactie inclusief fotograaf naar je toe!