Leuke spelletjes voor het uitdelen van cadeaus

Maak er wat leuks van!

December is de maand van Sinterklaas en kerst. En dat betekent natuurlijk, cadeautjes! Het is natuurlijk altijd leuk om cadeautjes uit te delen en uit te pakken, maar het is nog leuker als er een spelletje bij wordt gespeeld. Met deze spellen wordt cadeautjes uitpakken nog leuker!

Wie ben ik?

Dit wordt lachen, gieren, brullen. Je gaat met iedereen in een grote kring zitten. Iedereen schrijft voor zijn of haar linker buurman of buurvrouw een voorwerp, dier of persoon op een blaadje. Deze plak je op het voorhoofd van je buurman of vrouw. Doormiddel van ja-nee- vragen moet je erachter zien te komen wie of wat je bent. Raad je het? Dan mag jij een cadeautje uitpakken!

BINGO!

Bingo, altijd leuk. En voor jong en oud. Wie een volle bingokaart heeft, mag een cadeautje uitpakken. Simpel toch? Maar wel superleuk!

Stoelendans

Iedereen kent wel de stoelendans toch? Je plaatst stoelen in een kringetje, maar een stoel minder dan het aantal personen. Zet leuke sinterklaas of kerstmuziek op en loop een rondje om de stoelen heen. Als de muziek stopt moet je zo snel mogelijk op een stoel gaan zitten. Geen stoel? Dan ben je af en mag je een cadeautje aan iemand schenken.Onze Ambassadeurs