Eerste editie Urban Walk Haarlem geopend

Geschreven door Redactie
Eerste editie Urban Walk Haarlem geopend

De eerste Urban Walk Haarlem vindt plaats op zondag 6 maart 2022.

De inschrijvingen van de wandelaars die zich hadden aangemeld voor de editie van afgelopen jaar blijven geldig voor dit jaar. De deelnemers lopen tijdens deze eerste editie langs onontdekte pareltjes en highlights van Haarlem.

Urban Walk Series

Het evenement is onderdeel van de Urban Walk Series. Een reeks wandelevenementen in de steden Rotterdam, Groningen, Breda, Den Haag, Utrecht en Haarlem. Tijdens deze wandeltochten verkennen deelnemers de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois dat deze steden te bieden hebben.

De organisatie van Urban Walk Haarlem kijkt er na lang wachten naar uit om dit prachtige wandelevent te organiseren: “Wij hebben ontzettend veel zin in de eerste editie van deze unieke stadswandeling in Haarlem. Het is een nieuw event in Haarlem speciaal voor wandelaars. Onze intentie is om de deelnemers te voet de stad op een andere manier te laten ontdekken.”

Inschrijven

De inschrijving voor de Urban Walk Haarlem is met ingang van vandaag geopend. Inschrijven kan via www.urbanwalkhaarlem.nl/inschrijven. Op deze website vind je alle informatie over het evenement, zoals de routes en het programma.