Dit is hoeveel Hyundai's coole, nieuwe Ioniq 5 EV gaat kosten

Geschreven door Redactie

Hij begint bij 39.700 dollar voor een afstand van 354 km of 43.650 dollar voor de versie met een actieradius van 488 km.

De Koreaanse autofabrikant heeft indruk gemaakt met elk nieuw model dat we hebben geprobeerd, en zijn kleinere elektrische voertuigen zijn enkele van de weinige die kunnen wedijveren met Tesla in termen van efficiëntie.

De Ioniq 5 is het eerste product van de Hyundai Motor Group - waartoe ook Kia en Genesis behoren - dat gebruik maakt van het nieuwe 800 V E-GMP-platform, dat vanaf de basis werd ontworpen om EV's met een zuivere batterij te produceren. Ik heb er vorige week een dag in gereden, maar daar kan ik pas later deze week meer over zeggen. Wat ik wel kan zeggen, nu Hyundai de prijsstelling definitief heeft gemaakt, is hoeveel de Ioniq 5 gaat kosten.
Onze Ambassadeurs