Met deze manieren word je relaxter

Geschreven door Redactie
Met deze manieren word je relaxter

Hoe word je minder snel gestrest? Hier leggen wij een paar manieren uit hoe je dat kan doen!

Doe dingen waar jij rustig van wordt. Doe bijvoorbeeld even een beetje yoga of speel een spelletje die niet veel moeite eist. Maak het jezelf makkelijk en houd je hoofd koel. Zo word je snel relaxt en kan je daarna de dingen doen die misschien wat meer van je eisen.

Leg je telefoon even weg. Ze storen je vaak als je bezig bent, ook al zit je alleen maar een beetje voor je uit te staren. Zet daarom je telefoon een paar uur of een dagje uit. Je zult zien hoeveel je kunt doen zonder de hele tijd geroepen te worden.

Adem in, adem uit. Om soms even je tijd te nemen om goed diep te ademen kan wonderen doen. Veel mensen onderschatten hoeveel je ademhaling kan doen om tot rust te komen. Heb je even een stressvol moment, pak dan een paar seconden om even diep in en uit te ademenen.

Niet dingen door elkaar doen. Focus je op één ding tegelijk, als je alles tegelijk gaat doen dan kom je in een knoop en is er kans dat je het niet af maakt. Probeer dus eerst iets af te maken voordat je aan iets anders begint. Zo kan je in alle rust doorgaan met je dag, lekker relaxend dus.