Een feest, evenement of bijeenkomst op grote hoogte

Geschreven door Redactie

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een toplocatie voor (zakelijke) bijeenkomsten zoals feesten, teamuitjes en andere evenementen.

Met een glas in de hand proosten op het nieuwe jaar, terwijl je onder de vleugels van onze Constellation staat. Of met het hele team abseilen vanaf de Boeing 747. En wat dacht je van een presentatie geven in het filmtheater, waarbij je niet alleen de beschikking hebt over een groot podium en veel zitplaatsen voor je toehoorders, maar ook over het grootste projectie scherm van Nederland. Kijk! Dan maken jouw beeldende presentaties pas echt indruk.

Reis mee naar 1928

Naast de moderne zalen biedt het Schipholgebouw ook een scala aan mogelijkheden. Dit gebouw vormt een prachtig en authentiek decor om jouw gezelschap te ontvangen. Het Schiphol- gebouw 1928 heeft meerdere grotere en kleine ruimtes. Ideaal om grote groepen te ontvangen of om je juist in kleine groepen op te splitsen, waarbij ieder zijn eigen zaal tot zijn beschikking heeft.

Ontstijg je kantoor

Met 15 zalen van klein tot groot en een gigantisch outdoor terrein beschikt Luchtvaartmuseum Aviodrome altijd over een ruimte die past bij jouw evenement. Dus ontstijg je kantoor en ontdek de mogelijkheden bij Aviodrome.


Onze Ambassadeurs