Een duurzamer leven leiden!

Dit zijn 3 dingen die jij kan toepassen om duurzamer te leven.

Tegenwoordig wordt er veel meer energie gebruikt en brandstoffen verbrand, maar is dat allemaal wel nodig? Het antwoord is nee. Ondanks dat het een groot deel van deze tijd is, zijn er nog steeds dingen die je kan doen die je leven positief kunnen beïnvloeden.

Lopen of fietsen
Veel mensen gaan tegenwoordig met de auto of de bus, zeker nu het winter is. Het is veel beter voor het milieu om te gaan lopen of fietsen als het met die afstand te doen is. Daarbij komt nog dat het ook een stuk gezonder is.

Apparaten uitzetten
Als je een computer of laptop even niet gebruikt is het heel makkelijk om deze even op stand-by te laten staan. Het klopt dat het dan iets minder energie verbruikt, maar niet zo weinig als wanneer je hem uit hebt staan.

Stekkers uit het stopcontact halen
Als je van huis gaat laat je vast al je stekkers in het stopcontact zitten. Ook dit blijft dan energie verbruiken, wat super zonde is aangezien je er op dat moment toch geen gebruik van maakt. Dit kost jou ook nog eens extra geld. Denk er dus aan als je voor een langere tijd van huis gaat of een apparaat bijna niet gebruikt dat je de stekker uit het stopcontact haalt.

Dit zijn de 3 tips die jij toe kan passen voor een duurzamer leven en je kan er vandaag nog mee starten.

Onze Ambassadeurs