Theorie cursussen voor muziekopleidingen conservatorium Haarlem

Geschreven door Redactie
Theorie cursussen voor muziekopleidingen conservatorium Haarlem

Vandaag starten de theorie cursussen.

Vanaf vandaag starten de theorie cursussen voor de muziekopleiding bij het conservatorium van Haarlem.

Op de hogeschool InHolland hebben ze veel verschillende Hbo-opleidingen. Ook hebben ze verschillende opleidingen waarmee je de muziek in kan. Ze hebben de richting: Pop, E-music en Creative Artist.

Pop
De richting pop leidt je op tot professioneel popmuzikant. Je kan hiermee je eigen band oprichten, studio muzikant worden en voor artiesten werken en/of programma’s. Je leert hier alles over een door jou gekozen muziekinstrument.

E-music
De richting E-music leidt je op tot electronic musician/producer. Je bent dan voornamelijk in de studio om digitaal muziek te produceren. Dit kan je gebruiken als je muziek wilt maken en mixen voor artiesten, games, film, commercials of als je DJ wilt worden.

Creative Artist
De richting Creative Artist leidt je op om te creëren, produceren en communiceren. Dit houd in dat je je voornamelijk richt op wat er allemaal veranderd in de muziekmarkt. Ook ga je concepten bedenken en je focussen op hoe je communiceert binnen de muziek wereld. Je gaat ook leren over hoe de muziek daadwerkelijk op de markt komt en je een publiek creëert.

Deze opleidingen zijn allemaal super creatief en muzikaal alleen zijn hier wel audities voor. Eén van de onderdelen is je kennis in muziek theorie en daarvoor bied de school cursussen aan. Er zijn 5 cursussen en vandaag is de eerste.

Als je hier nog niet van gehoord had is dit misschien ook wat voor jou. Ga voor meer informatie naar de website www.inholland.nl/opleidingen/muziek-voltijd/de-opleiding/#Studieopbouw.