Nationale Vitamine C-dag

Geschreven door Redactie
Nationale Vitamine C-dag

Nationale Vitamine C-dag op 4 april van elk jaar deelt alle manieren waarop vitamine C onze gezondheid voedt en ten goede komt, van binnen en van buiten!

Hoewel vitamine C algemeen wordt erkend voor het afweren van verkoudheid, is het ook klinisch bewezen dat vitamine C een krachtpatser is op andere gebieden van de gezondheid. Vitamine C kan bijvoorbeeld de bloeddruk verlagen en mogelijk het risico op hartaandoeningen verlagen. Degenen met een risico op jicht kunnen dat risico verlagen door hun inname van vitamine C te verhogen.

Topisch houdt vitamine C de huid gezond door deze te beschermen tegen oxidatieve schade veroorzaakt door dagelijkse blootstelling aan licht, hitte en vervuiling. De populariteit van actuele vitamine C-producten is dramatisch gestegen.

Met het juiste product kan het toevoegen van vitamine C aan jouw schoonheidsregime uw huid opfleuren, ontstekingen verminderen en een gezonde collageenproductie bevorderen. Vitamine C fleurt zowat elke gezondheidsroutine op.

Lees meer over waarom vitamine C essentieel is voor de gezondheid van de huid - vind het juiste vitamine C-serum voor jou. Deel uw ervaringen met het gebruik van vitamine C in uw dagelijkse regime. Hoe heb jij het geprofiteerd?

Ontdek meer met #vitaminCday op sociale media.