Laatste werkzaamheden rondom busbaan bij N196

Geschreven door Redactie
Laatste werkzaamheden rondom busbaan bij N196

De provincie voert in april 2022 de laatste werkzaamheden uit rondom de nieuwe busbaan tussen Haarlemmermeer en Uithoorn.

Het gaat voornamelijk om het plaatsen van nieuwe bewegwijzeringsborden bij de meerdere kruisingen. Een deel van de busbaan en de naastgelegen Burgemeester Kasteleinweg en de N196 zijn afgesloten voor het wegverkeer.

Overdag wordt het verkeer ter plaatse langs het werk geleid. Het verkeer moet in de avond en nachten van 13, 15 en 21 april rekening houden met een omleidingsroute via de N201.
 
Bij de werkzaamheden voor de plaatsing van de bewegwijzeringsborden rondom de nieuwe busbaan tussen Haarlemmermeer en Uithoorn, werkt de aannemer voornamelijk overdag. Verkeer kan dan langs de werkzaamheden rijden met behulp van borden en verkeersregelaars. Automobilisten moeten rekening houden met enige verkeershinder. Deze werkzaamheden zijn op meerdere dagen in de maand april.

Tijdens een aantal nachtelijke werkzaamheden gelden afsluitingen en omleidingen. Verkeer moet dan rekening houden met enige vertraging. Deze werkzaamheden zijn tot begin mei.