Kans voor bedrijven: talenten zoeken werkervaringsplek

Geschreven door Redactie

De provincie Noord-Holland nodigt bedrijven uit voor een speeddatebijeenkomst op vrijdag 10 juni 2022.

Tijdens de bijeenkomst kunnen bedrijven gedreven en enthousiaste talenten ontmoeten die een plek zoeken om werkervaring op te doen in het vakgebied veilige, slimme en duurzame mobiliteit. Heeft uw organisatie mogelijkheden voor een werkervaringsplek in de periode juli tot en met oktober? Of wellicht een passende vacature? Kom dan naar de bijeenkomst.

Kans voor bedrijven

13 talentvolle en veelal hoogopgeleide werkzoekenden volgen sinds 1 april 2022 een (gratis) opleidings- en ervaringstraject in het smart mobility werkveld: 1 van meest kansrijke sectoren van dit moment. Het traject wordt aangeboden door de provincie Noord-Holland in samenwerking met de provincie Overijssel en het UWV. Deelnemers worden in 6 maanden opgeleid om als adviseur met veilige, slimme en duurzame mobiliteit aan de slag te gaan. Ze doen onder meer 3 tot 4 maanden ervaring op in het werkveld. De deelnemers zijn geselecteerd op opleidingsniveau, affiniteit met mobiliteit en werkervaring, maar ook op talenten en persoonlijkheid. Zeker nu de arbeidsmarkt flink onder spanning staat is het aanbod van mensen met kennis van slimme en duurzame mobiliteit beperkt. Een mooie kans voor bedrijven om hun team te versterken door de deelnemers een plek aan te bieden om werkervaring op te doen.

Onze Ambassadeurs