Op 3 juli is het Compliment Your Mirror dag

Geschreven door Redactie
Op 3 juli is het Compliment Your Mirror dag

De meesten van ons kijken elke dag in de spiegel.

Op 3 juli herinnert Nationale Compliment Your Mirror dag ons eraan om even de tijd te nemen voordat we ons door onze ochtendrituelen haasten.

Onze spiegels ondergaan veel werk. Ze zien ons op ons slechtst en op ons best. Het wordt tijd dat ze hun recht krijgen. Zoek op 3 juli de dichtstbijzijnde spiegel en geef de reflectie het compliment dat het verdient.

De hoeveelheid tijd die je besteedt aan het praten met die geweldige persoon naar wie je in de spiegel kijkt, is helemaal aan jou. Het kan slechts een paar seconden zijn of het kan een paar minuten of langer zijn.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van land……. Jij bent het!

Onze Ambassadeurs