Welkom op Ons Haarlem!

Geschreven door Redactie
Welkom op Ons Haarlem!

Welkom op Ons Haarlem! Ons Haarlem is ontstaan vanuit het idee om inwoners van Haarlem zelf nieuws te kunnen laten maken. Een platform waar iedereen schrijver kan zijn, of je nou een bedrijf bent of particulier. De enige voorwaarde is dat het bericht binding moet hebben met de omgeving Haarlem.

Ons Haarlem is een interactief nieuwsplatform voor en door Haarlem. Iedereen kan een account aanmaken en schrijven over nieuwswaardigheden in de regio, dit kan inclusief foto’s, filmpjes en linkjes. Maar er kan ook informatief én commercieel geschreven worden op OnsHaarlem.nl.

Komt er een evenement of wil je jouw mede-inwoners informeren over van alles en nog wat, het kan én mag. Ook commercieel over je schoonheidssalon, restaurant, garage, winkel, vereniging of stichting mag je schrijven. Informatie, acties, nieuwe producten of diensten of andere zaken. het mag allemaal beschreven worden en dit gewoon kosteloos! Ook kun je agendapunten aanmaken, wat wanneer waar en hoe laat, je kunt het allemaal vermelden.

Ons Haarlem deelt bijna alle artikelen en agendapunten via sociale media om zo nog meer mensen te kunnen bereiken. We zorgen dat onze berichten gelezen worden. Want we schrijven met elkaar en voor elkaar.


Jij schrijft, wij delen, zij lezen.

Voor de uitgever Ons Nieuws is dit het vierde regionale platform dat zij lanceren. In navolging van Ons Almere, Ons Gooi, Ons HilversumOns Lelystad, Ons WolderwijdOns Hoorn en Ons Alkmaar is er gekozen om Haarlem te voorzien van het lokale nieuws. In Almere wordt er sinds september 2019 ook een maandelijkse huis-aan-huiskrant uitgebracht. In alle regio's waar Ons Nieuws actief is wordt er bekeken of er ruimte is om een maandkrant uit te geven. Wellicht is Ons Haarlem ook geschikt voor dé "feel-good" krant van Nederland?