Luister vanavond naar de radioshow Nieuws uit Noord

Luister vanavond naar de radioshow Nieuws uit Noord

In Haarlem-Noord gebeurt veel. Tijdens de maandelijkse radio-talkshow Mooi uit Noord worden nieuwe ontwikkelingen, projecten, en speciale activiteiten besproken met gasten.

Vanavond staat de talkshow in het teken van dierendag en wordt teruggeblikt op Burendag. De talkshow is tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Haarlem105

Uitzending vanavond

In de uitzending is Arjen de Pater van de Stadskweektuin te gast. Hij weet veel over planten en dieren en vertelt hoe het gaat met de vlinders, egels, bijen en andere belangrijke insecten in Noord. Ook geeft hij tips hoe bewoners een fijne plek voor deze beestjes kunnen maken. Een medewerker van de gemeente is te gast in de uitzending om meer te vertellen over de aanpak van de rattenoverlast in Haarlem.

Een reporter van Nieuws in Noord was aanwezig bij divers Burendag bijeenkomsten en doet hier verslag van. Naast bovenstaande items komen meer nieuwtjes en tips voor uitstapjes in Noord aan bod in de uitzending van vanavond. Onze Ambassadeurs