Videospel krijgt een film!

Geschreven door Redactie
Videospel krijgt een film!

Uncharted

Het videospel Uncharted krijgt een film in februari! Het spel is een van de meest bekende actie avontuur spellen die te spelen is op PlayStation. Het spel gaat over Nathan Drake die op avontuur gaat naar een schat maar het gaat nooit zoals hij denkt dat het moet gaan. Het spel is een perfecte combinatie van Indiana Jones en James Bond en dat is omdat in het spel je de avonturen en prachtige locaties beleefd als in Indiana Jones en met coole actiemomenten krijgt te maken net als in James Bond.

In de Uncharted film speelt Tom Holland als Nathan Drake en Mark Wahlberg als de goeie vriend van Nathan Drake genaamd Victor Sullivan. In de trailer lijkt het alsof de film een combinatie is van de vier Uncharted spellen! Uncharted is 10 februari te zien in de bioscoop!

De trailer voor Uncharted is hieronder te zien: