Spider-Man: No Way Home heeft grootste voorverkoop sinds Avengers: Endgame

Geschreven door Redactie

Grotere voorverkoop dan films voor de pandemie

Spider-Man: No Way Home is nu al de zesde film waar Tom Holland als Spider-Man speelt. De voorverkoop was zo goed dat Spider-Man: No Way Home al binnen 2 uur de voorverkoop van Black Widow heeft overtroffen! In het eerste dag van de voorverkoop van Spider-man: No Way Home heeft de film al meerdere films overtroffen die nog voor de pandemie uitkwamen zoals: Avengers: Infinity War, Spider-Man: Far From Home, Star Wars: The Last Jedi, Rogue One: A Star Wars Story en Star Wars: The Rise of Skywalker!

Één van de redenen waarom Spider-Man: No Way Home zo een goede voorverkoop heeft, is omdat twee oude acteurs die ook Spider-Man speelde in de film hoogstwaarschijnlijk te zien zijn.

De Spider-Man: No Way Home voorverkoop trailer is hieronder te zien!Onze Ambassadeurs