PvdA Velsen introduceert verkiezingsprogramma: ‘duurzaam, betaalbaar leefbaar’

Met trots presenteert de PvdA Velsen haar verkiezingsprogramma.

Op 14 januari overhandigde Marijke Gemser, nummer 4 op de lijst, het eerste exemplaar aan lijsttrekker Marianne Steijn.

Steijn: ‘Vanuit onze sociaaldemocratische waarden kijken we naar de toekomst van onze veelzijdige gemeente. Velsen is een prettige en mooie gemeente, waar het goed wonen en werken is en waar je op een fijne manier je vrije tijd door kan brengen. Maar er zijn nog genoeg uitdagingen! Iedereen heeft recht op gelijke kansen om zich te ontwikkelen. Iedereen verdient een eerlijke stad in het leven en iedereen heeft recht op bestaanszekerheid. Wij willen ons, samen met inwoners, ondernemers en organisaties, 100% inzetten voor een duurzaam, betaalbaar en leefbaar Velsen voor iedereen.’

Het programma is te vinden op velsen.pvda.nl.Onze Ambassadeurs