De betekenis van je dromen

Geschreven door Redactie
De betekenis van je dromen

Zit er een boodschap in je dromen?

Een droom is een film die zich afspeelt in je hoofd. Overdag denk je vaak de hele dag door aan allerlei verschillende dingen, maar ‘s nachts gaat dit door tijdens het slapen. Dromen kunnen verschillende betekenissen hebben.

Nachtmerries

Nachtmerries staan symbool voor alles waar je bang voor bent en stres voor hebt. Dit kunnen fantasieën zijn, examens zijn of dingen die je op tv hebt gezien. Een heleboel verschillende dingen. Vaak zijn dit de dingen waar je in het dagelijks leven voor vlucht.

Waarschuwingen

Je kan ook een waarschuwingsdroom krijgen. Dit is dit om jezelf te waarschuwen voor fouten die je in het verleden gemaakt hebt en weer dreigt te maken. Het kan ook zijn dat je zelf overdag tegen een probleem aan loopt en je hoofd je tijdens het slapen wilt laten inzien met zo een waarschuwing waarom iets altijd fout loopt. Dit is zodat je er van kan leren en je niet dezelfde fouten blijft maken.

Grote dromen

Grote dromen zijn terug komende dromen. Dit is vaak gesymboliseerd rondom je leven. Deze dromen komen vaak terug als je in een hele specifieke periode van je leven zit en probeert je een extra richting te geven over je leven. Ook kan je zo een terug komende droom krijgen, omdat er dingen zijn die je nog moet verwerken en doe je dat door middel van een droom.

Dit zijn een paar verschillende dromen die vaak komen met een boodschap. Nu je dit weet kan je specifieker naar je eigen dromen kijken om er achter te komen wat jouw dromen misschien wel tegen je proberen te zeggen.