Stuur je naam rond de maan met NASA!

Geschreven door Redactie
Stuur je naam rond de maan met NASA!

NASA maakt zicht klaar voor Artemis I, en ze we willen je meenemen.

Voeg je naam toe aan de aanstaande Artemis-missie en laat deze opnemen op een flashdrive die dit jaar aan boord van NASA's Orion-ruimtevaartuig zal vliegen terwijl het rond de maan draait plus, ontvang een instapkaart die je kunt downloaden, afdrukken en delen!

Voeg je naam toe aan Artemis I

Artemis I is de eerste onbemande vluchttest van de Space Launch System-raket en het Orion-ruimtevaartuig, gelanceerd vanaf het historische lanceercomplex 39B in het gemoderniseerde Kennedy Space Center van NASA in Florida. Artemis I zal de weg banen naar de landing van de eerste vrouw en de eerste gekleurde persoon op de maan in toekomstige missies, en zal een belangrijke stap zijn in onze plannen om een ​​langdurige menselijke aanwezigheid op de maan op te bouwen.

Klik hier en stuur je naam naar de maan!