Flink breidt bezorggebieden uit en bezorgt nu ook in parken

Geschreven door Redactie
Flink breidt bezorggebieden uit en bezorgt nu ook in parken

Vanaf nu kunnen klanten van Flink in 30 steden hun bestelling ook direct in het park laten bezorgen. Door het toevoegen van deze bestelmogelijkheid kun je in het park blijven genieten terwijl al je picknickbenodigdheden worden gebracht. Flink biedt hiermee bezorging op locaties aan die niet gekoppeld zijn aan een woonadres.

Afgelopen jaar bleek er veel vraag naar het bestellen van boodschappen op specifieke plekken, zoals in een park. Robin Kiesler, directeur Nederland van Flink: “We kregen vaak verzoeken om niet bij het opgegeven woonadres te bezorgen, maar juist iets verderop in bijvoorbeeld een park. Het is voor zowel klanten als bezorgers nu gemakkelijker om direct op de juiste plek te bezorgen.”

Bestel in het park in slechts vier eenvoudige stappen

Met Flink kun je gemakkelijk alles voor je picknick bestellen, van hapjes tot gekoelde drankjes en spellen voor in het park tot een koeltas. Het bestelproces om buitenshuis te bestellen in de Flink app verloopt in vier stappen: Start met het toevoegen van een nieuw meeting point, verplaats de pin op de kaart naar de gewenste bezorglocatie. Bevestig de locatie, plaats je bestelling en ontspan terwijl je wacht op de Flink-rider.

Aandacht voor afval

Flink vindt het belangrijk dat klanten de parken netjes achterlaten. Daarom wordt er bij elke bestelling aandacht gevraagd voor het opruimen van de boodschappen. 

Kiesler: “In de app en op de tas vragen we klanten om afval netjes op te ruimen. Dat kan bijvoorbeeld in de papieren bezorgtas, hierdoor kunnen klanten zonder zorgen genieten van hun boodschappen en hoeven ze geen afval achter te laten.” Flink draagt op deze manier bij aan het gemak voor klanten in het park én het behoud van schone parken.

Flink is de grootste flitsbezorger van Nederland. Tweederde van de Nederlanders die bij een snelle boodschappenbezorger bestellen, doet dit via Flink. Door boodschappen te bezorgen geeft Flink haar klanten kostbare tijd terug. Met name onder jonge gezinnen, jongeren en studenten is de dienstverlening het afgelopen jaar razend populair geworden. Flink ziet het hele jaar de gemiddelde bestelwaarde al stevig toenemen.

Uitgesloten parken

Sommige parken zijn uitgesloten van bezorging, namelijk het Sarphatipark in Amsterdam, het Burgemeester in ‘t veldpark in Zaandam, alle parken in het stadscentrum van Leiden, het park Nieuwe Plantage in Delft, het Park en het Museumpark in Rotterdam, park Braband, de Eendenkooi en park Waterland in Spijkenisse, het singelpark rondom het stadscentrum van Utrecht, alle parken in Ede, park Presikhaaf in Arnhem, het Schelfhorstpark, Beeklustpark en Rogmanspark in Almelo, het Blijdensteinpark in Enschede, het Emile van Loonpark en Burgemeester Coenenplein in Roosendaal en tot slot het Dommelplantsoen, Stadswandelpark, Genneperparken, Henri Dunantpark, Aanschotpark en groenstrook Willem van Kesselstraat in Eindhoven.