Ontdek de laserkliniek van Ebru Pala

Geschreven door Redactie
Ontdek de laserkliniek van Ebru Pala

Het is al zomer en dat betekent dat we weer heerlijk kunnen genieten van de warme zonnestralen en gezellige stranddagen. Maar voordat we daarvan kunnen genieten, willen we allemaal het liefst haarvrij zijn, toch? Gelukkig is er nu een nieuwe salon in Emmeloord waar je terecht kunt voor permanente ontharing: de Laser Clinic van Ebru Pala!

Ebru is een enthousiaste en professionele ondernemer die jou graag helpt om haarvrij de zomer in te gaan. Met de nieuwste apparatuur, de Diode Triple Ice Laser, zorgt Ebru ervoor dat de haarzakjes worden vernietigd en dat de haartjes niet meer terugkomen. En het beste van alles? De behandeling is geheel pijnloos dankzij de verkoelende icekop, die tot -13 graden verkoelt.

Of je nu een lichte of donkere huid hebt, de Diode Triple Ice Laser is geschikt voor alle lichaamsdelen en haartypes. Na 5 tot 7 behandelingen ben je helemaal haarvrij en hoef je nooit meer te scheren of epileren. En heb je last van ingegroeide haartjes? Dan is permanente ontharing met de Diode Triple Ice Laser de perfecte oplossing!

Boek nu je afspraak via de website van de Laser Clinic en ervaar zelf hoe fijn het is om haarvrij te zijn. Ebru staat voor je klaar en helpt je graag om jouw doelen te behalen. Bovendien doet ze haar werk met heel veel plezier en passie. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

Laser Clinic Emmeloord van Ebru Pala biedt nu ook nog eens een fantastische openingsactie aan: een permanent ontharingsbehandeling voor het hele lichaam voor slechts 150,00 euro! Dat is een ongelofelijke deal als je bedenkt dat je hiervoor nooit meer hoeft te scheren, waxen of epileren.

Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op de website of bel naar 0657104971.

Website: www.Laserclinicemmeloord.nl

Facebook & Instagram: Laser Clinic Emmeloord