De meest gevolgde YouTubers van dit moment

Geschreven door Redactie
De meest gevolgde YouTubers van dit moment

Hier zijn de meest gevolgde youtubers van dit moment!

3 SET India

SET Inda staat voor Sony Entertainment Television. Het is een Indiase, Hindi-talige betaal-tv-zender voor algemeen amusement. Het werd gelanceerd op 30 september 1995 en is eigendom van Sony Pictures Networks India, een dochteronderneming van Sony Japan.

Het YouTube-kanaal van SET India heeft in totaal 96,5 miljard views, waarmee het het op twee na meest bekeken YouTube-kanaal in het algemeen is en 112 miljoen abonnees, waarmee het het op twee na meeste abonnees is vanaf het YouTube-kanaal van 21 augustus 2021.

2 Cocomelon - Nursery Rhymes

Cocomelon, voorheen bekend als ThatsMEonTV (2006-2013) en ABC Kid TV (2013-2018), is een Amerikaans YouTube-kanaal en streamingprogramma, overgenomen door het Britse bedrijf Moonbug Entertainment en onderhouden door het Amerikaanse bedrijf Treasure Studio. Cocomelon is gespecialiseerd in het produceren van traditionele kinderliedjes en 3D-animatievideo's van hun eigen originele kinderliedjes.

Vanaf juli 2021 zijn ze het meest bekeken YouTube-kanaal in de Verenigde Staten en het op één na meest bekeken kanaal ter wereld. Ze zijn ook het meest geabonneerde kinderkanaal ter wereld en het op één na meest geabonneerde kanaal ter wereld.

1 T- Series

Super Cassettes Industries Private Limited doet zaken onder de naam T-serie, een Indiase muziekplatenmaatschappij en filmproductiebedrijf opgericht door Gulshan Kumar op 11 juli 1983. Het staat bekend om de soundtrack van Bollywood-muziek en Indiase popmuziek. Met ingang van 2014 T-Series is India's grootste muziek platenmaatschappij, met een marktaandeel van 35% in de Indiase muziekmarkt, gevolgd door Sony Music India en Zee Music.

T-Series bezit en exploiteert ook het YouTube-kanaal met de meeste weergaven en de meeste abonnees. Op 22 oktober 2021 heeft het kanaal 196 miljoen abonnees en 168 miljard weergaven. Als filmproductiebedrijf heeft het zeker succes geboekt.