De populairste kerstnummers

Geschreven door Redactie
De populairste kerstnummers

Tijdens kerstmis luistert bijna iedereen wel kerstmuziek. Maar welke nummers zijn nou de populairste?

All i want for christmas is you

Zodra je ook maak een seconde van dit nummer opzet herkend iedereen het!

Dit nummer van Mariah Carey is echt een van de populairste nummers die te maken hebben met kerst. Zodra je kerst zegt is dit het allereerste nummer wat er in je hoofd springt. Het is vrolijk en gewoon echt een typisch kerstnummer. Het nummer is gemaakt in 1994 en het is echt ontploft tijdens kerst. Het nummer staat vanaf 2006 elk jaar in de top 2000 met als hoogste notering nummer 722.

Last christmas

Iedereen kent WHAM! wel. Klappers van hits zoals wake me up before you go go en careless whisper is allemaal van HWAM! Ook hebben ze een enorme hit gemaakt met dit nummer!

Dit nummer van WHAM! Is ook een typisch voorbeeld van hoe kerst hetzelfde blijft door de jaren heen. Dit nummer is gemaakt in 1984 en het is rond de kerst uitgebracht. Het nummer is nu nog steeds populair. Toen het nummer net uitkwam was het een klapper van een hit. WHAM! Was toen ook heel populair met meerdere hits goor de jaren 80 heen. Ook dit nummer staat nog elk jaar in de top 2000 met zijn hoogste notering op nummer 74 in 1999.