Het ultieme last minute cadeau

Geschreven door Redactie
Het ultieme last minute cadeau

In ons drukke bestaan waar tijd een krap begrip is, is online shoppen af en toe wel een uitkomst. Zeker als je lastminute nog een cadeau moet scoren, iets origineels wilt en tegelijkertijd bij wilt dragen aan het milieu. In dat geval hebben wij een leuke tip voor je.

Het ultieme last minute cadeau: een horloge van WoodWatch met persoonlijke gravering en handgemaakt van natuurlijk kwaliteitshout. WoodWatch heeft als missie om 1 miljoen bomen te planten. Het Nederlandse bedrijf heeft tot nu toe, sinds de start in 2013, al meer dan 400.000 bomen geplant. Naast horloges ontwikkelen zij ook andere producten van natuurlijke materialen, zoals blauw lichtbrillen, zonnebrillen, sierraden en armbanden. Wil je iemand verrassen met een uniek, duurzaam en persoonlijk cadeau: neem dan een kijkje bij WoodWatch.