Big Hero 6-regisseur maakt indruk met Netflix's pirate epic The Sea Beast

Geschreven door Redactie
Big Hero 6-regisseur maakt indruk met Netflix's pirate epic The Sea Beast

Het geanimeerde avontuur op zee vertrekt op 8 juli

Netflix heeft woensdag de eerste trailer vrijgegeven voor The Sea Beast. Dit is de nieuwste animatiefilm van regisseur Chris Williams die ook Moana en Big Hero 6 geregisseerd heeft. Het verhaal volgt Maisie Brumble, een jong meisje dat zich verstopt op het schip van de legendarische monsterjager Jacob Holland op zoek naar glorie, roem en avontuur.

De eerste blik op The Sea Beast is ronduit indrukwekkend, met spannende opnamen van de brullende zeeën, een schip met een fronsende, monsterlijke boeg die botst met een enorm zeedier, een prachtige stadshaven rond een marmerwit paleis en roekeloze actie.