Breng een glimlach op iemands gezicht

Geschreven door Redactie
Breng een glimlach op iemands gezicht

Het doel van dit artikel is om pesten en het gebrek aan beleefdheid tegen te gaan dat onder mensen in de wereld van vandaag groeit. Hopelijk zal de gewoonte om vandaag iets aardigs te zeggen, doorgaan in alle andere dagen.

Breng een glimlach op iemands gezicht voor de pure vreugde om ze te zien glimlachen.

Toen we jong waren, hoorden velen van ons vaak: "Als je niets aardigs kunt zeggen, zeg dan helemaal niets." Een van de vele redenen waarom onze ouders ons dat hebben geleerd, is dat als we die woorden eenmaal uitspreken, we ze niet meer terug kunnen nemen, hoe waar we ook denken dat ze zijn. We kennen allemaal wel iemand wiens ware aard vriendelijker is dan de meesten. Misschien zouden we zelfs willen dat we ze meer konden navolgen dan we doen.

Er zijn nog een paar andere lessen die we kunnen leren van aardige mensen. Het is meer dan lieve dingen tegen anderen zeggen. Ze luisteren oprecht naar anderen en hebben de neiging om anderen op de eerste plaats te zetten. De oprechtheid van een aardig persoon wordt gevoeld door de ontvanger.

Denk aan de aardigste persoon die je kent. Neem een ​​richtsnoer van hen en breng een van hun betere eigenschappen in de praktijk. Zeg iets aardigs tegen of over iemand. Breng een glimlach op iemands gezicht voor de pure vreugde om ze te zien glimlachen. Zoek geen andere beloning dan te weten dat iemands dag beter is omdat er een aardig woord is gezegd.