Verse bloemen in huis

Geschreven door Redactie
Verse bloemen in huis

Vrouwen die bloemen ontvangen zijn veel gelukkiger.

Het hebben van bloemen in huis verbetert niet alleen de look, maar kan ook een positieve invloed hebben op je gezondheid. Er zijn veel onderzoeken geweest die aantonen hoe de omgeving van je huis je dagelijkse leven kan beïnvloeden.

Verhoogt de creativiteit.

Bloemen zijn niet alleen mooi maar ze kunnen ook de concentratie en creativiteit stimuleren. Voor de mensen die vanuit huis werken, zou het geweldig zijn om verse bloemen in je kamer te hebben, want het zou je een creatieve boost kunnen geven die je nodig hebt! Een combinatie van heldere bloemen zoals zonnebloemen, rozen of lelies kan je energie geven.

Kan stress verminderend zijn.

Als je een lange of zware dag op het werk hebt gehad, kan thuiskomen met verse en charmante bloemen je helpen te ontspannen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat bloemen stress, angst en pijn kunnen verminderen. De geur van vers gesneden bloemen kan je helpen ontspannen. Lavendel is bijvoorbeeld gekoppeld aan het helpen om beter te slapen, omdat het je hartslag en bloeddruk verlaagt.