Lees hier alles over restaurant Boerkok

Geschreven door Redactie
Lees hier alles over restaurant Boerkok

In de maand juni zijn wij op bezoek geweest bij Restaurant Boerkok in Lelystad. Wij vertellen je graag wat er allemaal te beleven valt op het erf van Boerkok.

Boerkok is een restaurant met een Flevolands eigenheid. Het doel is om de smaak van Flevoland te laten proeven in de gerechten die zij maken. Iedereen is welkom voor een kopje koffie of thee op het terras, een vergadering en/of een speciale gelegenheid. Boerkok staat bekend om de lekkere polderfrieten, ook de Luxe polderfrieten zijn een aanrader bij Boerkok. De Luxe polderfrieten hebben verschillende Flevolandse toppings zoals Polderfriet met Rendang, zalm-zuurkool en nog veel meer. Ontdek de diverse smaken in het restaurant! Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je genieten van een klein à la carte menu in de buitenkas, op het terras of in de tuin.

Kom meer te weten tijdens het BBD

BBD staat voor Burenboeren Diner is een slow-food diner waar lokale producten vooraan staan. Elke week serveren ze bij Boerkok een 4-gangen menu met seizoensproducten voor 39,50 euro exclusief dranken. Tijdens het diner vertelt een medewerker van Boerkok of een lokale producent wat meer over de gerechten die je eet, waar de ingrediënten vandaan komen en hoe het wordt bereid.

Op zondag laat je je verwennen met een BBB

Boerkok heeft ook een BBB (Boerkok’s Boerenbrunch), wil je jouw vrienden en/of familie verwennen met een uitgebreide brunch? Kom dan zeker langs voor een BBB. Een brunch is op zondag te reserveren vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur.

Locatie huren

Bij Boerkok vieren ze het leven en zorgen ze voor een bijzondere herinnering. Ben je op zoek naar een unieke omgeving? Boerkok is de ideale plek voor jouw zakelijke en privé gelegenheden. De Buitenka(n)s is te huur van maandag tot en met woensdag en de aardappelschuur is te huur van maandag t/m zondag.