Vandaag is het National Motorcycle Ride Day

Geschreven door Redactie
Vandaag is het National Motorcycle Ride Day

National Motorcycle Ride Day op de tweede zaterdag in oktober moedigt alle motorrijders in de wereld aan om op hun motors te stappen voor een verenigde dag rijden.

De maand oktober biedt een belangrijk reden om te rijden. Het is namelijk voor vele motorrijders het einde van het rijseizoen. Gebruik de dag om te ontsnappen op je motor. Heb wat plezier, verlicht wat stress en geniet echt van de spanning. Vrijheid is wat motorrijden biedt.

De dag richt zich op rijders van alle motordisciplines. Het maakt niet uit welk type motorfiets je bezit of wat voor type rijder je ook bent, geniet van de kameraadschap die gepaard gaat met het bezitten van een motorfiets. Als je een motor bezit, zal je het begrijpen.

National Motorcycle Ride Day moedigt motorrijders ook aan om de motorindustrie te ondersteunen. Ga, terwijl je geniet van enkele van de laatste mooie rijdagen, ook langs bij jouw plaatselijke motordealer. Door je lokale dealer en andere bedrijven te ondersteunen terwijl je geniet van jouw rit, helpt je de groei van jouw lokale economie te stimuleren.

Maak een ritje met een vriend en geniet van het herfstweer. Zorg ervoor dat je het plezier van het rijden deelt zolang het seizoen duurt. Maak tijdens je rit of bij je plaatselijke dealer een foto.

 - Herbeleef de spanning van de ritten van dit jaar.
- Plan reizen voor volgend jaar.
- Terwijl je in contact komt met andere rijders, ontdek je hun favoriete plekken om te rijden.
- Sluit je aan bij een rijvereniging.

Geef een seintje aan je favoriete bedrijven en post op sociale media met #NationalMotorcycleRideDay en @nationalmotorcyclerideday