Bananen Havermout Pannenkoeken

Geschreven door Redactie
Bananen Havermout Pannenkoeken

Geen suiker, Geen olie, Glutenvrij, Zuivelvrije pannenkoeken. Gemaakt met slechts 7 ingrediënten: haver, amandelmelk, banaan, eieren, eiwitten, bakpoeder, zout en een vleugje echte ahornsiroop.

Banana Oatmeal Pancakes zijn heerlijke gezonde pannenkoeken die glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij zijn. Je zult er niets van missen! Er zit ook geen boter of olie in deze pannenkoeken. Deze lichte en luchtige pannenkoeken houden je vol en tevreden zonder alle vulstoffen. Deze Banana Oat Pancakes zijn in een mum van tijd in een blender geklopt. Je zult niet geloven hoe goed ze smaken!

Ingrediënten:

- 1/2 kop Amandelmelk ongezoet
- 2 eieren
- 1 Eiwit
- 1 Banaan
- 2 eetlepels 100% echte ahornsiroop
- 1 1/2 kopjes gerolde haver (ik gebruik glutenvrij)
- 2 theelepels bakpoeder
- 1/4 - 1/2 theelepel Zout
- 1 theelepel vanille optioneel

Ideeën voor toppings:

- Verse Bessen
- Echte Ahornsiroop
- Chocoladeschilfers
- Verse Bananen Plakjes
- Gesneden Amandelen

instructies:

Voeg in een blender ZIJDE Amandelmelk, eieren, eiwit, banaan, ahornsiroop, vanille (optioneel), havermout, bakpoeder en zout toe. Mixen tot een gladde substantie.
Verwarm de koekenpan op middelhoog vuur. Eenmaal opgewarmd, spray met anti-aanbakspray of plaats kokosolie of boter in de pan. Giet pannenkoekenbeslag in ronde cirkels in de koekenpan. Bak 2-3 minuten aan één kant. Draai om en bak nog 1-2 minuten. Maak af met echte ahornsiroop en toppings naar keuze.