Fietsmaatjes, taalmaatjes, voorleesmaatjes, theatermaatjes en sportmaatjes gezocht in Haarlem

Geschreven door Redactie
Fietsmaatjes, taalmaatjes, voorleesmaatjes, theatermaatjes en sportmaatjes gezocht in Haarlem

Het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving gaat nu weken lang extra op zoek naar maatjes voor inwoners van Haarlem en de delen van een dorp van de gemeente Bloemendaal en ook Heemstede.

Als je graag iemand helpt, samen leuke dingen wil doen of als je een goede begeleider bent, dan kan je een maatje worden voor iemand die deze begeleiding of wat extra aandacht nodig heeft.

Er zijn dan veel dingen die je samen zult doen. Er zijn veel manieren om een goede maatje te zijn. Hoe lang en hoe vaak iemand maatje is, dat verschilt dan per persoon. De meeste maatjes zien elkaar één keer per week of per twee weken. 

Op de website: https://www.haarlemvoorelkaar.nl/maatjes, hebben al deze organisaties hun ‘vacatures’ voor maatjes online gezet en kan iedereen gemakkelijk zoeken op vraag en aanbod in Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang.

Je kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur bellen naar 023 531 48 62. Ook ben je welkom om langs te komen bij Haarlem Sámen! aan de Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem. Dit informatiepunt is elke dinsdag en donderdag geopend tussen 13.00 uur en 17.00 uur.