Zelfstandig ondernemer in het nieuwe normaal

Geschreven door Roan Tooms
Zelfstandig ondernemer in het nieuwe normaal

Net als grotere bedrijven zijn ook veel zelfstandig ondernemers getroffen door corona.

Er is veel hulp, maar niet iedereen weet die te vinden. Luister naar de nieuwe podcastserie waar we zelfstandig ondernemers een stap verder helpen.

Sommigen hebben de afgelopen anderhalf jaar goed doorstaan, al dan niet met steun vanuit de overheid. Anderen vragen zich af of ze kunnen blijven bestaan, of zijn een andere weg ingeslagen. Ook zijn er zelfstandig ondernemers die door de coronacrisis geen opdrachten meer kregen waardoor financiële problemen zijn ontstaan.

Podcastserie

Wij hopen met deze podcastserie van 3 afleveringen zelfstandig ondernemers een stap verder te helpen. De eerste twee podcasts geven inzicht in waar hulp te vinden is. In de laatste van de reeks gaan we in gesprek met een zelfstandig ondernemer.

In dez eerste aflevering zoomen we in op je onderneming en op ondernemerschap. Hoe sterk is je bedrijf, hoe sterk ben je zelf, waar moet je naar kijken als je wilt weten of je onderneming levensvatbaar is. Nu en in de toekomst. Aan het woord zijn Ruud Meijer, Florian de Jager en Ernst van Voorst.

De podcasts zijn gemaakt in samenwerking met uiteenlopende partners, waaronder FNV Zelfstandigen, Agros, het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) en de zeven gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland en IJmond.

Onze Ambassadeurs