Je kunt nu videospelletjes spelen op een Tesla-scherm als de auto in beweging is

Geschreven door Redactie

Maar een dergelijk gebruik kan in strijd zijn met staats- en federale wetten en richtlijnen.

Toen ze in 2019 de eerste videogames behandelden die beschikbaar waren op het videoscherm van Tesla's middenconsole, merkten we op dat de functie alleen werkte als de auto geparkeerd was. Nu kunnen die Tesla-games blijkbaar zelfs worden gespeeld wanneer de auto in beweging is, een functie die in strijd zou kunnen zijn met de richtlijnen van de National Highway Traffic Safety Administration en wetten van staten die zijn ontworpen om afgeleid rijden te bestrijden.

Hoewel de mogelijkheid om Tesla games te spelen buiten de Autopilot-modus vandaag in de kijker wordt gezet in een verslag van de New York Times, werd de verandering schijnbaar al maanden geleden uitgerold. In een YouTube-video uit januari is bijvoorbeeld te zien hoe Solitaire op een Tesla-scherm wordt gespeeld terwijl de auto in de Autopilot-modus staat (hoewel andere games in dezelfde video niet lijken te werken met Autopilot).

In een andere video, geplaatst in juli, laat een Tesla-eigenaar zien hoe space shoot-em-up Sky Force Reloaded wordt gespeeld terwijl de auto in de drive-modus staat. Die video zegt dat de nieuwe mogelijkheid werd toegevoegd als een onaangekondigde functie van juli's 2021.12.25.6 firmware-update.


Onze Ambassadeurs